El Club Hoquei Olot celebra una trobada d’Escoletes per iniciar els més menuts en el món de l’hoquei

El Club Hoquei Olot celebra aquest proper diumenge una trobada d’equips d’Escoleta. L’objectiu és que els nens i nenes que aquesta any s’han iniciat en aquest esport disputin partits contra altres clubs per veure si els agrada, incrementin la seva motivació i, també, que gaudeixin d’un matí d’esport al club.

Són la base del futur. L’objectiu de la majoria dels equips de qualsevol esport, i més d’un que no és majoritari tot i la repercussió del Club Hoquei Olot a la ciutat, és que els esportistes formats a l’entitat arribin al primer equip. El Club Hoquei Olot promou ja fa temps una iniciativa que inclou una trobada amb diferents clubs per a que els més menuts, els equips d’Escoleta que acaben de començar, comencin a tastar el sabor de la competició en aquest esport. Són robades que es fan el primer any de començar amb l’hoquei, ja que el segon ja es comença amb les lliguetes. La majoria de nens i nenes són d’entre 4 i 5 anys, tot i que també n’hi ha de més petits. Els últims anys el Club Hoquei Olot està centrant els esforços en potenciar l’hoquei femení, amb l’objectiu que cada cop més nenes participin en aquestes trobades.

x