El Club Natació Olot durà a terme el gruix de les obres passat l’estiu

El Club Natació Olot ja ha firmat el contracte que permetrà iniciar les obres del club. Ho va fer la setmana passada, en la qual també es va determinar que el gruix d’aquestes millores es duran a terme passat el mes d’agost d’aquest any.

El Club Natació Olot ha fet una passa més de cara a les obres de millora de les instal·lacions. La passada setmana es va signar el contracte que dóna llum verda a l’inici d’aquestes obres. Des de la Junta del club ja s’han encarregat d’assegurar-se que les obres que més afectin els clients es facin passat l’estiu. Ha calgut que la Junta segués amb l’empresa constructora per adaptar el calendari i ajustar-lo a les necessitats dels clients. D’ara al 31 d’agost els serveis i activitats dirigides estaran disponibles al 100%. Des del club demanen paciència i comprensió als socis perquè, com diuen, fer obres a casa mentre hi vius és molest tot i que han tancat el calendari de la millor manera per a que afectin el mínim possible l’oci dels clients.