El Club Tennis Taula Olot Ammerländer es troba a un pas de complir amb els objectius marcats per a aquesta temporada

El Club Tennis Taula Olot Ammerländer es troba a un pas de complir els objectius de la temporada: l’equip de Divisió d’Honor està a punt de certificar la seva permanència matemàtica a la categoria, i les formacions inferiors es troben en disposició d’afrontar partits decisius per aconseguir els ascensos marcats.

Arriba la part final del curs pel Club Tennis Taula Olot Ammerländer, i a hores d’ara els seus objectius inicials es mantenen vigents. El principal repte era aconseguir la permanència a la Divisió d’Honor, que el club disputava per primer cop, i els palistes de l’entitat ho poden aconseguir aquest proper diumenge. Els olotins juguen contra el Calella, cuer de la lliga, i podrien certificar la salvació a quatre jornades per l’acabament. El partit contra el Calella tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Olot, diumenge a les onze del matí. Davant la bona situació de l’equip, el director esportiu Òscar Gallego rotarà els palistes per donar noves oportunitats a les promeses del club.

Els altres equips del Club Tennis Taula Olot Ammerländer també estan en disposició de complir els seus objectius: l’equip de 3a Nacional i el de Preferent es troben en segona posició, i podrien pujar de categoria. El club afronta la tornada a la competició carregat de moral després del bon paper desenvolupat a Valls, als Campionats de Catalunya: Arnau Roca va aconseguir un triplet en dobles, individual i per equips amb Oriol Puigmal, Adrià Pommier i Sergi Bahí.

x