El Teatre Principal d’Olot acull “Clàssics a les 8!”, un cicle de teatre que vol apropar els grans clàssics a la població

Els famosos LAP dels dijous al Teatre Principal canviaran d’hora les seves dues properes funcions perquè s’inicia un nou cicle anomenat “Clàssics a les 8!”. Seran dues funcions que es faran dijous mateix però a les vuit del vespre. S’hi podran veure dues grans obres dels clàssics del teatre.

Per molt que passin els anys, els grans clàssics del teatre perduren i segueixen vigents a l’actualitat. Amb aquesta filosofia neix Clàssics a les 8! Un nou cicle de teatre a Olot que pretén acostar els clàssics teatrals a la població d’avui en dia. S’han programat dues propostes pels propers dos dijous a les vuit del vespre al Teatre Principal.

Seran dues funcions. Aquest dijous dia 5 d’abril es presentarà Fuenteovejuna, breve tratado sobre las ovejas domesticas  de Lope de Vega interpretat per la companyia Obskené.  I el dijous següent, 12 d’abril la ocmpanyia Pasking Shakespeare portara a Olot Els dos cavallers de Verona de William Shakespeare. Son clàssics del teatre però cada companyia se l’ha fet seva i l’ha actualitzat a la seva manera.

De fet, el primer dijous, el dia 5 d’abril, abans de la funció les dues companyies oferiran la xerrada: “Com mirar els clàssics des d’ara i aquí?” Per reflexionar com es fa perquè aquesta la lectura dels clàssics segueixi vigent encara avui en dia.

x