El Club Atletisme Garrotxa valora la vessant integradora de torneigs com el MIC

Durant la setmana passada es va disputar el MIC, el torneig de futbol base més important de la demarcació de Girona. Ja fa sis anys que el Club Atletisme Garrotxa participa al MIC Integra de futbol adaptat, i els seus responsables consideren que l’entitat va demostrar la seva evolució com a club sobre el terreny de joc.

Una vintena d’equips procedents d’arreu de Catalunya, formats per jugadors amb capacitat per competir fins l’últim instant per una victòria comuna: el MIC Integra ja suma sis edicions, i el Club Atletisme Garrotxa, vinculat a la Unió Esportiva Olot, ha participat en totes. Per a la quinzena de futbolistes garrotxins, participar al MIC és una experiència genial que permet gaudir al màxim de l’esport.

Un dels aspectes que més valoren els responsables de l’entitat és l’evolució com a club que ha fet el Garrotxa en tots aquests anys, tant en el vessant competitiu com en l’àmbit social que es viu en el torneig.

Pel que fa als resultats, l’equip campió va ser l’Units Terres de l’Ebre, mentre que el Club Atletisme Garrotxa es va quedar a les semifinals. Des de l’entitat esperen que en properes edicions el MIC faci un pas més i surti de Vidreres per gaudir del principal torneig de futbol base de la demarcació de Girona a les altres seus del campionat.