Diumenge al migdia Sant Joan les Fonts celebrarà la XXIIa Fira del Tastet

Aquest cap de setmana Sant Joan les Fonts posa en valor el producte local nova edició de la Fira del Tastet, una oportunitat per provar les propostes dels restaurants del municipi. Serà la vint-i-dosena edició d’aquesta festa gastronòmica que també és un punt de trobada per als establiments i una manera de fer poble. 

Cordonet de carn magra amb bolets, sanvitx de toro amb carxofes, volcanet de la Garrotxa amb delícies de xai… són només alguns dels plats que es podran degustar al dinar de la XXIIa Fira del Tastet de Sant Joan les Fonts, que es celebrarà aquest diumenge vuit d’abril al pavelló del municipi. Dotze restauradors i botigues de del poble i un de la Vall de Bianya uneixen esforços per promocionar la seva feina, però també viuen aquesta cita com una festa anual. Els tiquets s’han posat a la venda aquesta setmana i poden comprar-se per avançat en diversos punts, amb la possibilitat de reservar taula. La Fira del Tastet de Sant Joan les Fonts atrau cada any unes quatre-centes persones. El dinar començarà a la una del migdia i després de menjar hi haurà ball amb grup Sharazan.

x