Dos detinguts a Castellfollit de la Roca per intentar robar en una casa

Dimarts a la tarda es van detenir dues persones a Castellfollit de la Roca per robatori amb força en grau de temptativa en un domicili de Castellfollit de la Roca. Es tracta de dos homes, veïns d’Olot, un d’ells amb antecedents. La investigació continua oberta i els Mossos d’Esquadra no descarten més detencions en els propers dies.

Els fets van passar en aquesta casa de la carretera d’Olot de Castellfollit de la Roca. Al voltant de dos quarts de vuit del vespre d’aquest dimarts, un testimoni hauria alertat els Mossos d’Esquadra de la presència d’almenys un individu que accedia el domicili.

Quan van arribar els agents, aquest va escapar-se pel jardí de la finca però va ser localitzat i detingut a 500 metres del poble. Els Mossos també van detenir una segona persona que es trobava a l’interior de la casa en aquell moment.

Els detinguts per robatori amb força en grau de temptativa són dos veïns d’Olot, de 18 i 46 anys i de nacionalitat anglesa i espanyola respectivament, un d’ells amb antecedents penals. No es descarten noves detencions en el cas ja que es creu que hi podria haver més implicats en l’intent de robatori. Els Mossos han recuperat diversos objectes de de poc valor com dues motxilles i una maleta de pell, a més de 67 ampolles de vi que els pressumptes autors haurien intentat endur-se del garatge de la casa.

 

x