Tot a punt per la 2a edició de la Fira de la Cervesa Artesana d’Olot

Aquest dissabte torna la Fira de la Cervesa a Olot. Enguany és la segona edició i es durà a terme durant tot el dia al Pavelló Firal d’Olot. La fira comptarà amb 10 cervesers i es podran degustar una cinquantena de classes de cervesa.

L’any passat 1.200 persones varen visitar la Fira de la Cervesa d’Olot i vist aquest èxit els organitzadors de la fira han volgut repetir. Aquest dissabte dia 7 d’abril se celebrarà la segona edició.

L’objectiu d’aquesta fira és promocionar productes artesans, activitats i associacions d’Olot i comarca.

Tot i així, els organitzadors remarquen que han volgut fer un esdeveniment per totes les edats i gustors. Per això també la consideren una fira amb un gran component cultural on s’hi poden trobar des de tastos de cervesa fins a activitats pels més petits.

La fira començarà a les 8 del matí del dissabte amb una concentració de vespes que farà una volta passant a veure tots els obradors de la comarca. Després es farà un esmorzar de ganivet i forquilla, tast de les cerveses artesanes de la Garrotxa i s’acabarà el migdia amb una arrossada popular a les 14 h.

A la tarda podrà gaudir d’actuacions culturals amb els Gegants de Pequí, els Xerrics d’Olot, una Batucada i concert The Pardos Cat’s i Greda Street Band.

Durant tot el dia també hi haurà activitats familiars com voltes en poni o inflables pels petits i també hi haurà una zona chill out amb foodtrucks. Per aconseguir entrar-hi els interessats hauran de comprar el got que han dissenyat expressament per la fira, i aquest serveix d’entrada.