El Santa Pau i el Besalú s’enfronten en un duel clau de la Tercera Catalana per determinar les aspiracions d’ascens dels dos equips

El grup 17 de la Tercera catalana viurà aquest cap de setmana un derbi garrotxí clau. Santa Pau i Besalú es veuran les cares en un partit que començarà a definir quines seran les places d’ascens d’aquest grup.

Santa Pau i Besalú. Besalú i Santa Pau. Arriba el moment de la veritat al grup 17è de la tercera catalana, el grup dels garrotxins. I tot i que quan acabi el partit encara faltaran 21 punts per jugar-se, es preveu que el resultat pugui marcar el futur dels dos equips. Dos equips que es coneixen bé i que ja s’han enfrontat un cop en lliga. A la primera volta el resultat va afavorir els besaluencs amb un clar 3-0. La classificació ara mateix té al Besalú primer amb 58 punts i el Santa Pau segon amb 56. L’Amer, que és el tercer classificat i màxim perseguidor dels garrotxins, té 52 punts.

 

El partit tindrà lloc a Santa Pau, un camp petit on els locals estan acostumats a jugar. Els locals volen jugar amb el favoritisme dels besaluencs i traslladen la pressió.

Dissabte a 2/4 de 5 de la tarda Gerard Morgado arbitrarà un Santa Pau-Besalú que pot marcar l’ascens a Segona catalana.