‘El sopar dels idiotes’ arriba a l’Orfeó Popular Olotí

Aquest cap de setmana Orfeó Teatre comença les representacions de la seva darrera obra, una versió olotina de la divertida ‘El sopar dels idiotes’. La primera funció serà aquest dissabte.

‘El sopar dels idiotes’: Una trobada on un grup d’amics es riu de l’excentricitat dels seus convidats. La comèdia francesa de Francis Verber, que s’ha adaptat al cinema en dues ocasions, arriba ara a l’escenari de l’Orfeó Popular Olotí. L’entitat s’atreveix a versionar una història molt coneguda amb l’objectiu de fer riure el seu públic.

L’actriu Marta Puig, que dirigeix l’obra, posa el segell propi a una trama divertida i sorprenent, interpretada pel quadre d’actors de l’Orfeó Popular Olotí. Aquest dissabte set d’abril a les vuit del vespre es farà la primera representació de l’obra, però hi haurà més oportunitats per veure-la durant tot el mes d’abril, ja que s’han programat funcions també per diumenge i els dies 14, 15, 21 i 22 a la mateixa hora.

 

x