Més de 10 empreses presents a la segona Fira de Cervesa Artesana d’Olot

Aquest dissabte el Pavelló Firal d’Olot ha acollit la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana, que ha comptat amb una desena de cervesers que han ofert al públic més de 50 tipus de cervesa.

La cervesa és una de les begudes més populars en la societat, i l’artesana cada vegada guanya més força. És per aquest auge que Olot va celebrar la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana, la qual va comptar amb la participació de 10 producters artesans de la comarca, i amb més de 50 tipus de cervesa. Les cerveses artesanes no només busquen nous gustos, sinó respondre a les necessitats de les persones, com ara crear productes sense gluten.

Una de les peculiaritats d’aquesta fira és conèixer les singularitats dels productes que ofereixen, com és el cas de Terra Aspra, una marca que intenta tenir cura del mediambient en el procés de fabricació dels seus productes. I entre tantes pecularitats hi destaquen tots els tipus de cervesa que van portar cadascún d’ells. L’any passat la Fira va comptar amb la presència de 1.200 persones, i sembla que l’èxit es va repetir en un any en què es van programar activitats al llarg del dia per poder gaudir de la cervesa en família.

x