La Unió Esportiva Olot cau davant el Vila-real B però s’aferra a les seves opcions per mantenir la categoria (2-1)

Aquest dissabte la Unió Esportiva Olot va caure contra un Vila-real B que va acabar demanant l’hora. Els groguets, el millor equip local, de la categoria van avançar-se amb dos gols. Héctor Simón va retallar distàncies al 57’. Un partit que va acabar 2-1 i en el que de nou l’equip de Raúl Garrido no va quedar gens satisfet amb algunes decisions arbitrals.

La Unió Esportiva Olot visitava el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villareal CF en la jornada 33 del grup 3 de Segona B. El partit se li complicava força tot just començar al conjunt garrotxí, era el minut 2 quan Dalmau avançava l’equip dirigit per Miguel Álvarez. La primera meitat seria dels groguets que al 22’ tornaven a trobar porta. Raba no deixava opció a Ginard amb un xut mil•limetrat al pal esquerre del mallorquí.

La segona part seria vermella i marcada per la polèmica. L’Olot es queixava de dos fores de joc inexistents xiulats a Marc Mas i un penal no xiulat a Cosme. Héctor Simón va posar la por al cos als del País Valencià. Ivan Guzmán connectava amb el timó olotí que no es posava nerviós per batre a Cantero. Un Olot bolcat a l’atac no va poder aconseguir la igualada. Però els de Raúl Garrido s’aferren a les seves opcions. Pròxima parada a casa contra el Formentera en un combat a vida o mort. A la taula els olotins es troben a la quinzena posició amb 38 punts, a dos del play-off descens i també a dos del descens directe que precisament marca el Formentera.