El Club Tennis Taula Olot Ammerländer obté la permanència a la Divisió d’Honor

El Club Tennis Taula Olot Ammerländer s’enfrontava a un important repte aquest diumenge: aconseguir la permanència a la Divisió d’Honor, en un partit que es disputaven contra el Calella, equip a la cua de la lliga. Amb un resultat final de 4-2, el CTT Olot Ammerländer va assolir el repte.

La permanència a la Divisió d’Honor. Això és el que es jugava el Club Tennis Taula Olot Ammerländer en el partit que es va disputar el diumenge contra el Calella en el Pavelló Municipal d’Olot, i al final ho van aconseguir amb un resultat final de 4-2. permanència a la Divisió d’Honor. Això és el que es jugava el Club Tennis Taula Olot Ammerländer en el partit que es va disputar el diumenge contra el Calella en el Pavelló Municipal d’Olot, i al final ho van aconseguir amb un resultat final de 4-2.

El partit va començar complicat pels locals. L’arnau Roca ho va intentar, però va perdre el joc en la seva primera ronda. En la segona, però, va estar molt més fi, i va assolir el 3-1 del partit. Pankaj Kumar va ser el màxim anotador del partit. Això sí, malgrat jugar contra un dels cuers de la lliga, en l’últim set contra Albert Arcos ho va tenir complicat. Va estar molt renyit i al final va acabar amb un resultat de 14-12, donant el punt de partit 4-1 pels locals.

En Víctor Flores va estar impecable. Va anotar el primer punt del Club i va dibuixar el 4-2 final, després d’uns jocs interessants contra Adrià Mallorquí. Després dels partits disputats dissabte a Andalusia amb altres rivals que estaven en posicions similars que el Club Tennis Taula Olot Ammerländer, ja s’esperaven aconseguir la permanència, fet que va confirmar el partit contra el Calella. Per la seva banda, el Calella haurà de seguir esperant si en els propers partits remunta i certifica la salvació, ja que estan cuers a la lliga.