Mishima aterra a Olot en la gira de sales de Catalunya del seu últim disc ‘Ara i res’

Mishima va treure l’any passat el seu últim disc, ‘Ara o res’ i ara es troben en plena gira de sales de Catalunya. El Torín d’Olot és una de les cites del seu tour.

El Torín d’Olot va acollir el concert del grup Mishima, que es troba en plena gira de sales de Catalunya en el marc del seu últim disc, ‘Ara I res’. Aquesta però, no és la primera vegada que la banda actuava al Torín. De fet, ja ho havien fet en un parell d’ocasions anteriors, una de les quals recordava molt bé el líder del grup, David Carabén, ja que se’n va anar la llum a ple concert.

La gira per sales d’arreu de Catalunya, contrasta amb la que van fer l’any passat, en el marc de la presentació d”Ara I res’. Malgrat que el públic de sales sigui més reduït no deixa de ser exigent. I és que plantejar un concert d’aquestes característiques significa tenir en ment diversos factors com per exemple si la gent està asseguda o no, o si tenen una barra a mà.

 

A l’hora de configurar l’escaleta d’un concert es fa difícil decidir quins temes s’interpretaran i, sobretot, quina serà la cançó que tancarà el concert. Però com que cada cançó té el seu moment, a vegades ve de gust alternar-les. Amb una agenda de concerts tan ajustada com la que té el grup es fa realment complicat pensar en noves idees per un futur nou disc. Així que ara toca gaudir d”Ara i res’, i del les sales de Catalunya.