La 22a edició de la Fira del Tastet de Sant Joan Les Fonts serveix prop de 3.000 degustacions

Sant Joan Les Fonts creix gastronòmicament any rere any. Ho han pogut comprovar aquest diumenge unes 300 persones en el marc de la 22a Fira del Tastet del municipi. Restauradors i artesans locals hi han aportat les seves receptes i productes. Fins a 3.000 tastets s’han servit en poc més d’una hora.

Mini hamburgueses amb ceba caramel·litzada, cordonet de carn magra amb bolets o mussaca a la garrotxina han estat algunes de les elaboracions dels tretze establiments participants a la Fira del Tastet de Sant Joan Les Fonts. A deu tastets per tiquet, els comptes surten ràpid, aproximadament uns 3.000 tastets en aquesta 22a edició d’un esdeveniment gastronòmic plenament consolidat.

La gent que no s’acaba els tiquets té l’oportunitat de bescanviar-los per productes de proximitat com per exemple: un fuet de Ca l’Eugeni. L’acte s’ha tancat amb un ball popular a càrrec de Sharazan. Amb tot, Sant Joan Les Fonts ha tornat a fer bandera de la seva gastronomia en un esdeveniment per llepar-se’n els dits.