Faber presenta una nova residència sobre innovació pedagògica

Pedagogia és la nova temàtica que es tractarà en la nova residència que acaba de presentar FABER. Les residències de Faber és un espai on professionals del món de les arts, les ciències o les humanitats venen a treballar en el seu projecte durant uns dies i aquesta vegada es vol parlar de com entenem l’educació avui dia.

 Ja s’ha presentat la nova Residència de Pedagogia de FABER que té lloc del 3 al 25 d’abril a Olot i està dedicada als nous conceptes de pedagogia del segle XX i a repensar com ha de ser l’escola del futur.

Així doncs, aquesta residència neix amb la intenció de conèixer les teories i els professionals que estan desenvolupant educació en països punters com ara Suècia, Austràlia i Canadà. En aquesta residència hi participen 17 professionals.

 

Durant els dies de residència han dut a terme i ho seguiran fent fins que s’acabi, activitats de tot tipus, com ara tallers, seminaris, col·loquis, trobades i xerrades relacionades amb com entenem la educació. Eren activitats destinades a alumnes, professors i investigadors de les universitats més properes, com ara la Universitat de Girona, la de Vic i l’Autònoma de Barcelona. Però a més de fer xerrades per escoles i universitats Faber vol obrir-se a que tothom qui tingui ganes de conèixer una mica més sobre la temàtica que tracten. Per això, del 24 al 27 d’abril hi haurà quatre conferències obertes a la població. L’objectiu de Faber és afavorir l’intercanvi entre els residents i la comunitat educativa que els acull, a Olot, a la Garrotxa i a Catalunya.