El CB Garrotxa Santjoanenc necessita trencar la mala ratxa diumenge a la pista del Multiserveis Palamós

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc li queden sis partits per intentar evitar les places play-off descens de Primera Catalana. Aquest diumenge jugarà la jornada 25 al camp del Palamós, un equip que està batallant per l’ascens de categoria. Els de Xevi Sala buscaran la victòria després de quatre derrotes consecutives.

Sis jornades per sumar el màxim de victòries possibles. Aquesta és la missió del Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc que visita diumenge la pista del Multiserveis Palamós. Els de Xevi Sala es troben a la catorzena posició, en zona de play-off descens. Mentre que els palamosins estan quarts, lluitant per l’ascens.

Xevi Sala, entrenador del CB Garrotxa Santjoanenc: “El Palamós està competint molt i molt bé, però jo penso que nosaltres som capaços de competir amb tothom si podem controlar petits detalls mentals i anímics”.

Serà un partit difícil pels garrotxins, amb un antecedent favorable als del Baix Empordà en la primera volta, en la que van guanyar a Sant Joan Les Fonts per 53-64.