Aquest cap de setmana torna la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts

Aquest cap de setmana se celebra la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts, la festa major petita de la vila que se celebra 15 dies després de Setmana Santa. El municipi es vesteix de festa i s’engalanen els carrers i la plaça Major amb les millors gales. Hi podrem trobar activitats per totes les edats.

 

Durant el dia podrem trobar-hi diferents propostes. Començarà dissabte a les 11 del matí amb una sortida de racing i aniran passant coses durant tot el cap de setmana, des d’un Playback, el lliurament de premis del concurs Jove de Pintura, la missa i les propostes musicals. Com ja és habitual, els grups de versions més importants visiten Sant Joan les Fonts en aquestes dates. Aquest any hi tocaran Hotel Cochambre, l’Orquestra Maribel i Dj Sek. El concert del dissabte és un dels moments més esperats de la festa però aquest any hi ha un altre acte que genera molta expectativa. I és que enguany, diumenge, en Peyu porta a Sant Joan les Fonts la seva obra de teatre iTime.

Un dels actes més estimats és el ball de la faràndula que se celebra després de la missa del diumenge on hi participaran els Dum-dum-dum que enguany celebren 10 anys.

La Comissió de festes és qui s’encarrega d’organitzar aquesta festa i anima a tothom qui vulgui a participar a la comissió, sobretot al jovent, per poder anar mantenint aquesta festa.