La Pastisseria Ferrer reparteix la seva mona monumental de Pasqua entre els seus alumnes d’Integra

Els nens i nenes de l’Escola Joan XXIII d’Integra han rebut un regal molt especial: es tracta de la mona gegant de xocolata que cada any prepara la Pastisseria Ferrer. En total, n’han sortit 30 quilos de xocolata, que s’han repartit entre tots els alumnes.

El mar més gustós ha arribat a la seu d’Integra. Allà, els alumnes de l’Escola Joan XXIII han pogut descobrir les algues i les àncores més dolces del fons marí: formen part de la mona de Pasqua de la pastisseria Ferrer, que cada any fa arribar al centre. Els nens i nenes esperen aquesta diada amb il·lusió, i preparen una coreografia per agrair la xocolata que regala la xocolateria a l’espai educatiu.

 

Després de ballar, tocava el més important: trencar la mona i repartir-la entre els alumnes. Prop d’una seixantena de nens i nenes hauran pogut degustar la mona de la pastisseria Ferrer, feta amb 30 quilos de xocolata de qualitat.