La Unió Esportiva Olot rep el Formentera en una final per la permanència

La Unió Esportiva Olot rebrà la visita del Formentera aquest diumenge a les 12 a l’Estadi en un partit que es preveu fonamental en les aspiracions dels garrotxins d’assolir la permanència. Garrido no podrà comptar amb Ginard, sancionat per dos partits.

Si les competicions regulars tinguessin finals serien molt semblants al partit que diumenge enfronta la Unió Esportiva Olot amb el Formentera. El conjunt garrotxí rep el 17è classificat de la lliga, a 2 punts dels olotins, que marquen la salvació. El valor d’una victòria davant un rival directe, i més amb el calendari que espera als de Garrido, és molt alt. El rival és un equip experimentat amb un sistema de joc semblant al dels garrotxins. Garrido haurà d’escollir entre Bastida i Sacrest degut a la sanció de Ginard. Diumenge a les 12, penúltim partit de l’Olot a l’Estadi aquesta temporada. Una final.