BToy presenta el mural pintat a la paret del Museu dels Sants d’Olot

Olot és una de les 10 ciutats catalanes que ha participat en el projecte d’art urbà Womart, i aquest dissabte era el dia de la presentació dels projectes seleccionats. Així, l’artista B-Toy ha mostrat el resultat del mural que ha pintat en una de les parets del Museu dels Sants.

Tres dones unides per una mateixa imatge no poden ser el millor exemple per il·lustar l’objectiu del projecte d’art urbà Womart. Nascut amb la intenció de donar a conèixer el talent artístic de les dones, aquest dissabte 10 ciutats catalanes han presentat les obres que rehibindiquen el paper de la dona de forma simultània. Una d’aquestes ciutats era Olot, i l’artista B-Toy va ser l’escollida per dur-ho a terme.

D’entre les fotografies candiadates a ser immortalitzades en el moral, la guanyadora va ser una en la qual la protagonista actualment treballa al Museu dels Sants d’Olot. A més, ha sigut gràcies a aquesta foto que protagonista i fotògrafa s’han trobat vint-i-cinc anys després.

L’artista, B-Toy, ha pintat l’obra en una de les parets del mateix Museu dels Sants. Això sí, abans de començar va haver de restaurar la paret i després aplicar-li una base. Una vegada tot a punt, va arribar l’hora de pintar aquesta obra que li ha portat tota una setmana de feina, i que s’ha vist afectada per les condicions meteorològiques. El mural emmarcat en el Womart estarà, si tot va bé, uns cinc anys presidint la paret del Museu dels Sants.