Integra inaugura una exposició de quadres al Museu de la Garrotxa

Integra compleix 50 anys aquest 2018 i ha preparat diverses activitats per celebrar-ho. Una d’elles la va presentar divendres al Museu de la Garrotxa, una exposició de quadres pintats per les persones que atenen a l’Associació i que han demostrat ser uns artistes.

Des de divendres i fins el proper 5 de maig, el Museu de la Garrotxa té una exposició especial. La del grup d’adults de l’Associació per a persones amb discapacitat intel·lectual INTEGRA. Una exposició que acabarà amb una subhasta el mateix 5 de maig a la Sala d’Actes del Museu. Les obres tindran un preu inicial de 10 euros i les puges podran fer-se de 5 en 5 euros. Es tracta d’una activitat amb dos objectius: Un procés, el de creació de les obres d’art, que comença l’any 2013 per treballar amb l’estimulació sensorial. L’objectiu era experimentar amb l’entorn del taller, veure com creix un arbre. Els artistes es mostraven molt gratificats de veure que el seu treball tenia una finalitat.