La PAH Garrotxa celebra el seu 4rt aniversari amb un dinar popular

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa ha organitzat, aquest dissabte, un dinar popular per celebrar el 4rt aniversari de l’entitat, en el qual hi han assistit representants de les entitats del territori.

Coincidint amb els 4 anys de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa, l’entitat ha celebrat un dinar popular amb representants de la Plataforma d’altres indrets del territori, després d’haver celebrat una assamblea per debatre i donar respostes a les necessitats dels afectats per la hipoteca.

Una de les qüestions que han debatut és quines accions poden fer per aconseguir que el Congrés dels Diputats acabi aprovant la llei anomenada “Ley vivienda PAH”, i es garanteixi el dret a l’habitatge. Aquest document inclou els 4 punts que defensa la Plataforma: la dació, lloguer social, vivenda assequible, i el dret als subministraments bàsics.

Un altre dels temes que s’han posat sobre la taula és l’acció contra els bancs i les entitats financeres, ja que els membres de la plataforma asseguren que tenen moltes dificultats a l’hora de resoldre els problemes hipotecàris i l’accés a l’habitatge.

El dinar popular ha marcat el descans del debat, i ha sigut un àpat gastronòmicament interessant. Ja que la majoria dels membres de la PAH Garrotxa són de procedència africana, han volgut oferir als assistents de l’assamblea una part dels seus orígens a través del menjar.