El Club Hoquei Olot es fa gran a casa i força el tercer partit amb el Barça B (3-2)

El Pavelló Municipal d’Esports feia goig en el segon partit dels quarts de final pel títol de Nacional Catalana. El Club Hoquei Olot va superar al FC Barcelona B per 3-2 i va forçar el tercer i definitiu partit.

El Club Hoquei Olot va estar a l’alçada en un partit de molta exigència al Pavelló Municipal d’Esports. Era la tornada de l’eliminatòria de quarts de final de Nacional Catalana i els de Miqui Ràfols rebien el Barça B amb l’obligació de guanyar per forçar el tercer partit.

Els olotins van començar molt intensos, tant a davant com a darrere, amb bones aturades de Pau Flores. L’Olot aconseguia avançar-se amb una obra d’art de Nil, però l’àrbitre no el faria pujar al marcador. Setge constant dels olotins, amb el que el Barça tampoc es sentia incòmode. Des del punt de penal Lluc Jiménez no aconseguia batre al porter visitant. Seria Saladrigues, a 6 minuts de la fi del primer temps qui avançaria els locals amb una jugada personal.

Ja a la segona meitat, el Club Hoquei Olot tornava a colpejar. Aquesta vegada des del punt de penal Mangas no perdonava i situava el 2-0 a l’electrònic. A falta de 19 minuts per la fi del partit. El Barça però no tardava en reaccionar, trenta segons després del segon local escurçava distàncies amb un tir des de mitja distància, era el 2 a 1. L’Olot disposaria de bones ocasions per anotar el tercer, però es topava amb el porter blaugrana. A 9 pel final el Barça congelava per uns moments l’afició olotina amb el 2-2. Poc després, falta directa pels homes dirigits per Ivan Sanz, que permetia a Pau Flores lluir-se de nou. Aturada vital del porter del Club Hoquei Olot. A 2’ pel final el pavelló, que estava ple a vessar, esclatava amb el gol de Lluc Jiménez. Un 3-2 que pel moment forçava el tercer i definitiu partit. Dos últims minuts en els que l’Olot va haver de remar en defensa, però al final la botzina del pavelló confirmava el tercer partit.

Ara, el Club Hoquei Olot disputarà d’aquí dues setmanes el tercer partit a la pista del Barça. El vencedor s’emportarà un bitllet directe a les semifinals pel títol de Nacional Catalana.