La Unió Esportiva Olot es deixa la pell contra el Formentera però la pilota no vol entrar (0-0)

La Unió Esportiva Olot ha rebut la visita del SD Formentera en la jornada 34 del grup 3 de Segona Divisió B. Els olotins han dominat la batalla d’aquest diumenge per la permanència, en la que els de les Illes Balears no han posat a prova a Guillem Sacrest. Tot i disposar d’ocasions molt clares, els de Raúl Garrido no han aconseguit sumar els tres punts.

1.008 espectadors a l’Estadi Municipal en una jornada reivindicativa a Catalunya diu molt de l’afició olotina. La Unió Esportiva Olot s’enfrontava amb el Formentera en un partit que ha arrencat amb un minut de silenci en memòria de Josep Serra soci número 1 del club.

El xiulet de l’àrbitre ha donat pas a un inici avassallador dels vermells. Ocasions reiterades per part de l’equip d’Olot, que ho ha provat als primers minuts mitjançant Marc Mas que no ha pogut rematar una centrada d’Ivan Guzmán. El mateix Guzmán ho intentava a la següent acció amb un xut des de fora l’àrea. La més clara del primer temps la tindria Marc Cosme, després que Xumetra guanyés la posició al defensa i al porter visitant. L’Olot seguia posant setge a la porteria defensada per Marcos. L’única ocasió visitant arribaria al 35’, un xut molt llunyà de Nando que Sacrest seguia amb la mirada. La primera part es tancava amb una bona ocasió pels olotins. Barnils rematava de cap el servei de córner d’Héctor però el seu intent marxava desviat.

A la represa, l’Olot seguia marcant el ritme i els de Formentera continuaven provant-ho de lluny sense trobar porta. Al 64’ Pedro del Campo que acabava d’entrar li robava la cartera a Bonilla i executava la contra, la cedia per Marc Mas que es topava amb Marcos en primera instància i Héctor Simón no podia definir el rebot, que marxava desviat.

L’afició local seguia empenyent, però no era el dia. Xumetra feia una passada a Héctor dins l’àrea rival, però, lliure de marca, Simón no connectava bé amb la pilota i l’enviava fora. L’Olot no parava de provar-ho i el Formentera sobrevivia. Marc Mas al 77’ ho tornava a intentar però el seu xut sortia massa creuat. L’Olot ho buscava una vegada i una altra però no veia la llum. Pedro del Campo ho provava de lluny i la pilota rebotava en Samu i Marcos es lluïa evitant el gol vermell.

Ni els cacaus habituals de Barnils van poder trencar el malefici. Empat a 0 gols, que vist el partit, va satisfer més als formenterencs. El punt sumat fa guanyar una posició a l’Olot i el deixa catorzè amb 39 punts, per davant de l’Atlético Saguntino. A un del playoff descens i a dos del descens directe.