Unes 2.500 persones passen per la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts durant el cap de setmana

La Festa del Roser 2018 de Sant Joan Les Fonts va deixar una desena d’activitats al poble aquest cap de setmana. Unes 2.500 persones van passar pels diferents actes. La jornada d’aquest diumenge es va tancar amb l’espectacle iTime d’en Peyu.

Sant Joan Les Fonts ha viscut un cap de setmana ple d’activitats amb motiu de la Festa del Roser 2018. Dissabte una de les activitats va ser el Gran Ball amb Hotel Cochambre, Orquestra Maribel i DJ-SEK. Diumenge la jornada començava amb la missa solemne a l’església parroquial i les veus de la Coral Puigsacalm.

Els tambors de Dum-Dum-Dum i la faràndula van agafar el relleu pels carrers del poble amb la cercavila. Una cercavila que va donar pas al ball dels gegants i en Jaumet. Les sardanes tampoc van faltar-hi i van comptar amb la Cobla Osona. La plaça Major estava força plena d’apassionats i apassionades d’aquesta dansa popular catalana.

La Festa del Roser es va tancar amb l’actuació d’en Peyu al pavelló municipal. L’osonenc Lluís Jutglar va portar a Sant Joan Les Fonts la seva darrera creació, l’espectacle ‘iTime’. Amb pinzellades d’humor que van calar entre el públic santjoanenc. Amb tot, Sant Joan Les Fonts ha celebrat una de les festivitats primaverals més esperades al municipi.