El Petit Cosidor combina arranjaments de roba amb tallers per a nens i nenes

L’espai ‘Amb Identitat’ de Les Notícies ens porta avui al carrer Sant Ignasi. Allà hi trobem El Petit Cosidor, un taller-botiga que fa cinc mesos que va establir-se en aquest carrer del costat de la plaça Major.

width=”590″ height=”332″ />

Al carrer Sant Ignasi número 5 hi trobem El Petit Cosidor, un establiment especialitzat en la tècnica de cosir que va néixer fa tan sols cinc mesos. En aquest taller-botiga s’hi fan arranjaments de roba i també classes pràctiques per a nens i nenes que els hi estan funcionant molt bé.

El públic d’El Petit Cosidor és majoritàriament femení, i la Teresa desenvolupa un tracte proper amb la seva clientela, fins al punt que els ajuda a aprendre les seves tècniques. Amb poc temps de vida al nucli antic de la ciutat El Petit Cosidor espera arribar als olotins i olotines amb els seus arranjaments i els tallers per a nens i nenes.