L’Hoquei Olot registra la millor entrada de la temporada en la victòria contra el Barça B per 3 a 2

L’Hoquei Olot va superar el Barça B dissabte per 3 a 2, forçant el darrer i definitiu partit de quarts de final per aconseguir el títol de Nacional Catalana. Els de Miqui Ràfols van doblegar els blaugranes amb una combinació guanyadora: intensitat en el joc i passió a les grades, un aspecte clau pel rendiment de l’equip en aquest tram de la temporada.

 

Sonava la botzina i el pavelló esclatava d’alegria: el Club Hoquei Olot B-Sensible acabava de guanyar el Barça B per 3 a 2, i forçava d’aquesta manera el darrer i definitiu partit de quarts de la fase per aconseguir el títol de Nacional Catalana. Però l’èxit més gran del club va ser reunir a gairebé mig miler d’aficionats, en la millor entrada de la temporada i potser una de les més nombroses de la història de l’hoquei olotí en un partit del primer equip. La plantilla assegura que la força de la grada es va sentir des de la pista. Per a Miqui Ràfols, entrenador de la plantilla, “el més important és veure una grada així: que això passi permet que el club creixi. El club passarà l’eliminatòria, o no, però fa tres partits que s’omple el pavelló i s’ha de treballar perquè això es mantingui”.

El partit contra el Barça B va ser molt exigent, però l’Hoquei Olot B-Sensible va demostrar haver fet un pas endavant en l’àmbit esportiu: Saladrigues va avançar els grocs amb una bona jugada personal, i es va arribar al descans amb l’1 a 0 al marcador. Al segon temps, els de Miqui Ràfols ampliaven distàncies amb un gol de penal de Mangas; però el Barça va tirar de qualitat per igualar el marcador, amb dues bones jugades col·lectives. Quedaven pocs minuts, i el Barça tenia una falta directa clau per sentenciar l’eliminatòria, però Pau Flores es va fer immens sota la porteria i va parar la bola . Després, arribava la millor acció del partit: Nil Rodríguez trencava la cintura del seu defensor, i cedia la bola a Lluc Jiménez perquè rebentés la xarxa fent aixecar el públic dels seus seients. Per l’entrenador, Miqui Ràfols, aquesta intensitat en el joc és un dels elements que fan més atractiu l’hoquei de cara a l’espectador.

Ara toca esperar el definitiu partit de l’eliminatòria: es jugarà el proper dia 29 d’abril a Barcelona. Si els olotins la superen, el pavelló tornarà a bullir per seguir somiant.