La Terra de Remences allargarà cinc quilòmetres el seu recorregut aquest 2018

Falta menys d’un mes perquè es celebri la Marxa Cicloturista Terra de Remences, però ja estan definits tots els detalls de la 21a edició de l’esdeveniment ciclista. Aquest 2018, la Terra de Remences allargarà gairebé cinc quilòmetres el seu recorregut, tant el curt com el llarg, i passarà pel costat de Sant Privat d’en Bas.

És un dels esdeveniments ciclistes més importants d’Espanya, i compta amb una participació massiva: 3.000 ciclistes d’arreu de l’estat i l’estranger prendran part el proper 13 de maig a la sortida de la Terra de Remences, la marxa cicloturista de la Vall d’en Bas. Està considerada com una de les tres millors marxes per recórrer de tota la península, i així ho reconeixen les personalitats més destacades del sector, que van assistir a la presentació oficial de la Terra de Remences 2018. com el mateix director de la Volta Ciclista a Catalunya Rubèn Peris

Aquest 2018, la Terra de Remences compleix vint-i-una edicions, i amb una novetat destacada: tant el recorregut curt com el llarg s’allarguen cinc quilòmetres. Així s’ajusten els traçats al quilometratge oficial de la Remences, i es passa per una nova zona de la Vall que fins ara no s’havia trepitjat: Sant Privat d’en Bas.

La 21a edició de la Terra de Remences també serà la primera que comptarà amb una prova pels ciclistes més petits, la Remences Kids, que es celebrarà el dia abans de la prova multitudinària amb la col·laboració del Club Ciclista Olot Infantil.