Àlex Nogué és el darrer artista en exposar al Sant Sepulcre de Palera de Beuda

El Sant Sepulcre de Palera, a Beuda, ha iniciat el seu cicle d’exposicions. Cada mes la sala d’exposicions del conjunt històric gaudirà de l’obra d’un artista diferent: el primer en arrencar les mostres és un creador garrotxí: Àlex Nogué.

Fa temps que la reconstrucció del Sant Sepulcre de Palera de Beuda està completada, i els seus usos funcionen amb un ritme intens: el conjunt arquitectònic està concebut com un espai lúdic, cultural i gastronòmic, perquè els veïns i els turistes en puguin gaudir en plenitud. Des d’aquest mes d’abril, també ha arrencat el seu cicle d’exposicions, amb l’obra d’un artista garrotxí: es tracta d’Àlex Nogué, que amb la col·laboració del projecte Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona ha portat a l’espai la mostra ‘Un tren en pot amagar un altre’. L’obra de Nogué representa un canvi en l’estil de les exposicions que es poden veure al Sant Sepulcre i que suposa un redescobriment del que significa Palera per la Garrotxa.

L’exposició d’Àlex Nogué es podrà veure fins el proper 26 d’abril, data quan es canviarà per la mostra fotogràfica ‘Camins’, de Rafel Bosch. Cada mes, Palera gaudirà d’un artista diferent.

 

x