El CB Olot sènior femení es mostra convençut de les seves possibilitats per eludir la promoció de descens

El Club Bàsquet Olot recupera les sensacions positives després de trencar una mala ratxa de quatre derrotes consecutives contra el Sabadell. El seu entrenador, Werner Estellé, creu que el club afronta el final de temporada amb condicions per eludir la zona de promoció de descens.

La victòria per 63 a 53 en el darrer matx contra el Sabadell va permetre que el Bàsquet Olot superés diverses estadístiques negatives: feia quatre partits que les de Werner Estellé no aconseguien un resultat positiu, i encara no havien pogut guanyar com a local en els deu partits disputats de la segona volta. Però el tècnic olotí considera que els marcadors no reflectien el treball previ de les seves jugadores, afectades pel llast de les lesions. Segons l’entrenador, “fa només tres setmanes que es pot treballar amb l’equip sencer”.

Ara arrenca un tram final de lliga de Primera Catalana complicat, però amb molta igualtat entre els equips que volen evitar el play-out de descens de categoria. La darrera victòria ha permès recuperar les bones sensacions. Per Estellé, “ni al principi el club estava on pertocava ni ara està tant malament, però la plantilla afronta el final de temporada amb condicions”.

El proper partit del Club Bàsquet Olot serà com a visitant, a la pista del setè classificat, el Sant Cugat, només un punt per sobre de les olotines. El matx es disputarà dissabte, a partir d’un quart de vuit del vespre.