Dos darders garrotxins participaran al Mundial de Chicago ‘bullshooter’ per equips després de proclamar-se campions d’Europa

Els darders garrotxins Josep Arimany ‘Masnou’ i David Garrigolas participaran al Mundial de dards bullshooter de Chicago, que es disputa entre el 24 i el 28 de maig. Ho van aconseguir gràcies a la seva victòria en l’Europeu de dards, disputat a Salou, davant tot un campió del món com el croat Boris Krcmar.

No tothom pot participar en un mundial, i per aconseguir-ho cal reunir molta tècnica, persistència, una bona preparació, un punt de sort i que els resultats acompanyin. Tots aquests elements els han aconseguit els darders garrotxins Josep Arimany ‘Masnou’ i David Garrigolas, que acompanyats de Carles Arola i Àngel Rodríguez s’han proclamat campions d’Europa per equips en la modalitat de dards Bullshooter, una especialitat més complicada a la que estan acostumats.

Aquesta victòria els permet participar al Mundial de dards bullshooter. El bitllet el van aconseguir passant per sobre de figures mundials com Boris Krcmar, el croat campió individual de l’especialitat els anys 2009, 2011 i 2015. Tant Krcmar com el seu equip consideren que el grup format per Masnou, Garrigolas, Arola i Rodríguez podrien ser uns dels favorits al mundial americà.

El Mundial de dards bullshooter tindrà lloc a Chicago, del 24 al 28 de maig.