Riudaurà reformarà les antigues escoles perquè siguin el local social del municipi

Riudaura disposarà molt aviat d’un nou local social. Estarà ubicat a l’edifici de les antigues escoles del municipi i busca cobrir la necessitat dels veïns de disposar d’un espai de trobada on fer-hi activitats.  L’Ajuntament ha aprovat inicialment el projecte, valorat en 94 mil euros.

Ja fa deu anys que l’edifici que acollia les antigues escoles de Riudaura està en desús, des que l’activitat es va traslladar a l’actual escola Lluís Castells. A l’últim ple municipal es va fer el primer pas per a donar-li un nou ús, com a local social del poble. Riudaura té un teixit associatiu molt ric i l’Ajuntament va detectar la necessitat d’un espai concret on poder desenvolupar les activitats que s’organitzen. El projecte tindrà un cost de 94 mil euros. A més de reformar part de l’edifici per disposar d’un espai d’uns 90 metres quadrats, també s’habilitarà un accés a la planta superior. El projecte es va aprovar inicialment la setmana passada i actualment està a exposició pública. S’espera que s’adjudiqui properament perquè les obres puguin començar de cara a l’estiu.