Una empresa càrnia del grup Cañigueral s’instal·larà al polígon de Sant Ferriol

L’activitat industrial al polígon de Sant Ferriol podria arribar ben aviat. Una empresa del sector carni del grup gironí Cañigueral té previst instal·lar-s’hi, ja té un projecte fet i ara ha de demanar les llicències. Si el projecte acaba en bon port, l’empresa donaria un estímul econòmic considerable al consistori de Sant Ferriol.

El polígon industrial de Sant Ferriol acollirà una empresa càrnia del grup Cañigueral. L’obra d’urbanització del polígon ja està feta, ara falta que l’empresa sol·liciti les llicències per implantar la fàbrica.

Albert Fàbrega, alcalde de Sant Ferriol “És una empresa del sector carni del grup Cañigueral, i bàsicament serà de producció d’embotit. En principi es farà tot el procés aquí, des de l’arribada de la matèria primera que és la carn doncs fins a produir l’embotit inclús el llescat i l’envasat”.

El polígon és compartit amb un altre poble garrotxí, aproximadament un 80% pertany a Sant Ferriol i el 20% restant a Besalú. Sant Ferriol és un municipi que es nodreix principalment de subvencions. La instal·lació d’aquesta empresa al polígon comportarà un impuls econòmic important pel poble i també generarà llocs de treball a nivell de comarca.

x