El CB Olot es juga gran part de les opcions per ser campió de Territorial A aquest diumenge contra el Fontcoberta

En bàsquet, qui viu el seu partit clau de la temporada és el Club Bàsquet Olot sènior masculí. Rep la visita del líder, el Fontcoberta, amb qui està empatat a punts a falta de quatre jornades per acabar la lliga. Qui quedi campió s’assegura l’ascens de categoria a la Tercera Catalana.

El Fontcoberta és l’únic equip que ha estat capaç de guanyar el Club Bàsquet Olot en el grup 1 de Sènior Territorial A, i protagonitza una lluita frec a frec amb els homes de David Jané per liderar la classificació. Diumenge, els dos equips es tornaran a veure les cares al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot, però no serà un partit senzill: el Fontcoberta és la bèstia negra de l’Olot les últimes temporades. Dels darrers nou enfrontaments, els taronges no n’han pogut guanyar cap.

Qui quedi campió del grup A de Sènior Territorial s’assegura l’ascens a Tercera Catalana, el gran objectiu del curs pels olotins. Per tant, els jugadors saben que per aconseguir-ho necessiten la victòria, malgrat que hi hagi altres combinacions que els permetin pujar de categoria: de moment, els de Jané s’han assegurat la segona posició, i en els darrers anys qui ha quedat subcampió també ha ascendit.

Al partit de la primera volta, disputat fa tot just un mes, el Fontcoberta va superar l’Olot per 63 a 58. Però la revenja pot arribar aquest diumenge, a partir de dos quarts de dotze del migdia, al Pavelló del Pla de Llacs.