Xavier Puigvert plasma la història de la ciutat a “Una història d’Olot en 10 moments”

Fa uns mesos l’historiador Xavier Puigvert va inaugurar el cicle de conferències històriques d’ERC Olot per Sant Lluc on es volia fer xerrades sobre la història d’Olot. Va tenir tan èxit que es va plantejar la possibilitat de explicar-ho en un llibre i que aquesta conferència formés part de l’història.

El llibre es diu “Una història d’Olot en 10 moments”  i Xavier Puigvert ha plasmat en ell una breu història d’Olot fent un recull de 10 fets històrics que, segons el seu criteri, permeten entendre perquè Olot avui és com és i no és d’una altra manera. Aquest llibre permet conèixer Olot a partir de la seva història. Els diners que recaptin amb la venta d’aquests llibres aniran destinats a la Caixa de Resistència per donar suport als familiars dels presos polítics. El dia de Sant Jordi podran trobar a l’autor firmant llibres de 6 a 7 de la tarda.