David Mora i Gema Fardatxa, guanyadors del 9è Combat de Corrandes de Montagut

El municipi de Montagut ha celebrat aquest cap de setmana el 9è combat de corrandes de la Garrotxa. Han sigut tantes les persones que han assistit a l’esdeveniment , que s’ha convertit en tota una festivitat imprescindible en el calendari.

Ritme, alegria i ganes de cantar. Aquest dissabte 21 d’abril Montagut va viure una nova jornada de festa. La plaça de l’església va acollir el 9è Combat de Corrandes, en una jornada marcada pel bon temps. I és que un cel radiant va ser el convidat més esperat per les més de 500 persones que van omplir la plaça per assistir a la tradicional Calçotada Popular.

Havent dinat, i després d’haver muntat els inflables pels més menuts, es van retirar les taules i la festa va començar a l’escenari. Gent de les illes, de Sabadell i d’arreu de la Garrotxa es van atrevir a participar en el combat de corrandes que tenia una temàtica clara, les cançons protesta contra la situació política actual i contra els borbons, entre altres.

Enguany el jurat ho ha tingut realment complicat per decidir quins participants passaven a la penúltima ronda, i és que el nivell era elevat. Al final, David Mora s’ha convertit en el nou Corrander Garrotxí, i Gema Fardatxa en la Corrandera Major.

Fer una calçotada per més de 500 persones no serà possible l’any vinent, ja que són els mateixos membres de l’organització qui ho preparen tot. Això sí, el nombre d’assistents i de participants pot continuar creixent i més amb aquest ritme, ja que cal recordar, que l’any vinent celebraran la 10a edició.