Els CAG Grocs ja són matemàticament campions de la categoria de promoció de la Millor Lliga del Món

12 equips i moltes ganes de jugar a futbol amb persones excepcionals. Així es resumeix la Millor Lliga del Món que ha celebrat una nova jornada de partits, marcada per les victòries del CAG Groc i el CAG Vermell. La Millor Lliga del Món és una lliga de futbol que va començar organitzant la Fageda i que ara regenta el Club Atletisme Garrotxa, i que treballen amb l’esport per la diversitat funcional.

Aquesta competició compta amb un total de 12 equips que estan dividits en dues lligues i fan doble encreuament. Es reuneixen tots en una mateixa jornada, per competir tots junts i compartir l’experiència carregada de valors. Aquest diumenge el pavelló d’Olot ha acollit una de les últimes jornades de la lliga, en la qual el Club Atletisme Garrotxa Grocs ja s’han convertit matemàticament en campions de la categoria de promoció.

Per la seva banda, eñl CAG Vermells ho han tingut més complicat i és que estaven empatats a punts amb el Figueres i el MAP de Ripoll. Tot i això, en l’últim partit els locals han agafat avantatge i han guanyat els seus contrincants, el MAP de Ripoll, amb un resultat de 6-2. Ara, als CAG Vermells els falta completar les dues jornades que manquen per proclamar-se campions de la Millor Lliga del Món.