La Unió Esportiva Olot perd al camp del Mallorca, el líder de la taula, per 3-1

Imatge: RCD Mallorca

La Unió Esportiva Olot va caure al camp del líder, el Mallorca, per 3-1. Dos autèntiques meravelles d’Abdon Prats van posar el partit massa complicat pels olotins. Barnils va ser l’autor del gol de l’Olot, que es manté fora del descens a falta de tres jornades.

Imatge: RCD Mallorca
Imatge: RCD Mallorca

El Mallorca va ser massa rival per a una Unió Esportiva Olot que, tot i que va tenir les seves ocasions, va ser inferior als mallorquins, que ja acaricien el títol de lliga. Els de Vicente Moreno van imposar la seva condició de líders i l’Olot haurà de seguir patint fins el final per salvar-se.

Sacrest, que va ser titular diumenge per l’últim partit de sanció de Ginard, va aturar la primera ocasió local després d’una rematada de Lago Júnior, però poc va poder fer amb la d’Abdón. El davanter del Mallorca desviava de tacó una jugada assajada i pujava l’1-0 al quart d’hora de joc. Immediatament va tenir la replica Guzmán, però el seu xut va sortir desviat per un defensor balear. La primera meitat va estar marcada per dues rematades al pal dels locals. La primera de Raíllo… i la segona de Lago. El Mallorca intentava incrementar les diferències abans del descans.

I ho faria just a la tornada de vestidors. Carles Mas va intentar rebutjar la pilota d’Aridai però el defensor gironí va introduir la pilota a la seva pròpia porteria quan només s’havien jugat dos minuts de la segona meitat. Amb 2-0 l’Olot va disposar de dues bones ocasions, a càrrec d’Uri Santos i Marc Mas, però el resultat va ser el mateix els dos cops. Manolo Reina es va mostrar impenetrable.

I passada l’hora de joc Abdón va fer l’obra d’art de la tarda amb aquest remat que Sacrest només va poder mirar. Ja als instants finals Barnils va maquillar el marcador definint com el que no és, un davanter. Amb aquest resultat l’Olot es manté fora del descens tot i que només un punt per sobre. Diumenge a les 17h el València Mestalla visita la Garrotxa. Només val la victòria.