El canvi d’ubicació de la diada de Sant Jordi genera diversitat d’opinions

El Sant Jordi d’enguany ha estat diferent. les obres del Firal han obligat a desplaçar les tradicionals paradetes de roses i llibres al centre de la ciutat, des de Sant Esteve fins al Carme. El canvi d’ubicació ha provocat diversitat d’opinions.

Les obres del Firal han fet canviar el punt de vista a través del qual els garrotxins viuen el dia de Sant Jordi a Olot. Aquest any les clàssiques paradetes de llibres i roses que floristeries, entitats, escoles i partits polítics tenen al carrer, començaven a la plaça de Sant Esteve i acabaven a la plaça del Carme. Entre mig, un recorregut ple de pàgines i pètals.

Un canvi que, tot i ser obligat com explica l’alcalde, ha comportat una bona varietat d’opinions. Des de qui veu bé dinamitzar el centre de la ciutat fins a qui creu que la gent no arriba fins el Carme.

El que queda clar és que al consistori d’Olot se li obre una alternativa de cara a traslladar la celebració de Sant Jordi al centre.

x