Desenes d’entitats, associacions i centres educatius munten parades per Sant Jordi a Olot

Aquest Sant Jordi 2018 ha estat diferent per ubicació, però no per iniciativa. Desenes d’entitats, associacions i diversos col·lectius d’Olot han omplert els carrers del nucli antic amb parades de roses.

Des de Sant Esteve fins a la plaça del Carme. El Sant Jordi a Olot ha concentrat centenars de persones als entorns del nucli antic de la ciutat. La rosa estrella d’enguany, la vermella, com de costum. Seguida de la groga amb motiu de la situació política que viu el país.

Entitats, associacions i centres educatius han optat per muntar parades de roses per recaptar diners per diverses causes.

El Sant Jordi és un bon mesurador de l’activitat associativa d’Olot i la Garrotxa, desenes i desenes de col·lectius aprofiten la diada per sortir al carrer i aconseguir fons pels seus projectes.

 

x