Els llibres de Jenni Rodà i Neus Verdaguer “Entre nosaltres” i “La força d’un destí” de Martí Gironell comencen a destacar com a llibres més venuts per Sant Jordi a Olot

“Entre nosaltres”, “La força d’un destí” i “La dona que no sabia plorar” són alguns dels noms que més han sonat aquest matí al centre d’Olot. Són alguns dels llibres que porten més vendes fins al moment, segons la Llibreria Drac. Encara falten hores per acabar aquesta diada però les previsions de vendes són molt positives des de primera hora del matí.

Olot s’ha despertat avui amb un dia assolellat per celebrar el dia dels enamorats. La diada del llibre i la rosa ha començat amb unes bona previsió i un inici de vendes des de primera hora del matí. Les prediccions dels llibres més venuts no anaven mal encaminades i durant el matí ja s’ha pogut fer un anàlisi previ de com podia acabar el dia. Els llibres més venus fins al moment són, en primer lloc, “Entre nosaltres” el llibre escrit a quatre mans per les autores garrotxines Jenni Rodà i Neus Verdaguer. També hi son al rànquing els llibres de Martí Gironell i Gaspar Hernández. A nivell de país també es pot començar a preveure els llibres de ficció i no ficció que es van posicionant al capdamunt com ara Antoni Bassas,  A.J. Finn i Jordi Borras. Altres temes que han demostrat interès son els llibres sobre el procés polític català.

La diada de Sant Jordi també és un dia per despertar l’interès per la literatura als més petits. Tot i no poder-se comparar amb les ventes del llibre per adult, els llibres infantils també agafen força en dies com avui.

Aquest any el Sant Jordi era una incògnita per la ciutat d’Olot, el canvi d’ubicació i la redistribució de parades feia que no es pogués preveure amb tota seguretat com aniria la jornada. Tot i això, de moment, els Olotins han demostrat que no importa ni el lloc ni la hora perquè per Sant Jordi tothom surt al carrer i troba un moment per endinsar-se en les novetats literàries i gaudir d’aquest dia tan especial.