Aquest dissabte se celebrarà la jornada “Olot per la Llibertat” per recaptar diners per Associació Catalana pels Drets Civils

L’Associació Catalana pels Drets Civils, una associació creada en suport als familiars dels presos polítics, es presentarà oficialment aquest dissabte dia 28 d’abril a la ciutat d’Olot. L’objectiu és fer un acte de amb el nom d’ “Olot per la llibertat”, on es duran a terme diferents activitats per recaptar diners i destinar-los a la nova iniciativa.

El proper dissabte dia 28 d’abril se celebrarà la jornada “Olot per la llibertat”, un  acte organitzat per ADL, ANC, CUP, Demòcrates, ERC, Òmnium Garrotxa i Pedecat. Una jornada que començarà a les 11 del matí i s’aniran desenvolupant diferents activitats durant tot el dia.

La Sala Torín serà l’encarregada d’acollir la primera activitat de la jornada, a les 11 del matí es farà una xerrada antirrepressiva. A les quatre de la tarda es farà una trobada gegantera al Passeig de la Muralla que anirà amb cercavila fins als jardinets de Sant Esteve. A les 6 s’inaugurarà un Jardí Groc i l’Escultura Llibertat creada per Duaita Prats, que començarà a Sant Esteve però no es descarta que pugui anar canviant de lloc.

Un cop acabada la inauguració, a la Sala Torín es farà la presentació oficial de l’Associació Catalana pels drets Civils que culminarà amb un “Sopar Groc” que vol recaptar diners per l’esmentada associació. Per acabar, els músics per la llibertat faràn un concert en el que hi formaran part molts grups, solistes i corals que participen els dilluns davant l’ajuntament d’Olot per denunciar la situació actual.

Els tiquets per l’acte de presentació, sopar i concert es poden adquirir a la seu dels organitzadors pel preu de 25 euros. També hi ha la possibilitat d’assistir només al concert i aleshores l’entrada valdrà 5 euros.

 

x