La trail i la mitja marató, les novetats de la novena cursa pel Cor de la Fageda

Santa Pau escalfa motors per acollir una nova edició de la cursa pel Cor de la Fageda. El dissabte 21 d’abril va presentar la 9a edició d’aquesta cita esportiva que transcorre pels indrets del Parc Natural de la Garrotxa, i que, enguany, porta novetats.

El proper 19 de maig se celebrarà la 9a edició de la cursa pel Cor de la Fageda; la cursa que visita l’ànima del Parc Natural de la Garrotxa, i que ensenya els millors racons d’aquest indret. El tret de sortida es farà al club poliesportiu Santa Pau, igual que l’any passat. En aquesta edició, els participants podran escollir entre 4 modalitats: les anomenades camina pel cor de la Fageda i corre pel cor de la Fageda, ambdues de 14 quilòmetres i mig, i les novetats d’enguany: la mitja marató de muntanya de la Fageda de 21 quilometres i la trail de la Fageda de 29 quilometres.

Per tal de donar a conèixer l’entorn, aquest any s’han fet alguns canvis en el recorregut. S’hi incorporen les rutes de les fonts i dels gorgs.  De fet, la trial passarà pels dos gorgs principals, el de can cutilla i el salt de can batlle, fins a Sallent, i pujant per Puig Jou.  La mitja marató també variarà una mica, ja que passarà per la Fageda i pel càmping Can Patxet. També cal destacar el disseny de la samarreta d’enguany. Des de fa tres anys s’aposta perquè sigui una empresa de la Garrotxa qui la produeixi, i per aquesta edició s’ha optat per un estampat que imita la greda del Croscat.

Al llarg de tot el cap de setmana a Santa Pau es realitzaran un munt d’activitats, com inflables, i tirolines, entre d’altres, a banda d’un servei de guarderia i d’una degustació dels autèntics fesol Denominació d’Origen Protegida Fesol de Santa Pau.

x