El Memorial Santi Silvas incorpora un torneig amb els millors tennistes juvenils de l’estat

A banda de la competició per a tennistes amb cadira de rodes, aquest 2018 el Santi Silvas incorporarà al programa un torneig de categoria juvenil, amb setze dels millors jugadors de tot l’estat. La competició, una referència a Espanya pels esportistes amb cadira de rodes, es disputarà del 14 al 17 de juny a Olot.

És el principal torneig de l’Estat Espanyol per a tennistes amb cadira de rodes, i la Fundació Tommy Robredo ja en prepara la novena edició. Es tracta del Memorial Santi Silvas, una referència a tot l’estat per la forma com potencia la competició dels esportistes amb mobilitat reduïda, que ja tenen marcada la cita al calendari. Del 14 al 17 de juny, les instal·lacions del Club Natació Olot acolliran el torneig, que presenta una gran novetat: aquest 2018, els millors tennistes juvenils sense discapacitat encetaran una nova branca de la competició.

El Memorial Santi Silvas es va presentar dissabte a Barcelona, coincidint amb el Torneig Comte de Godó del Club de Tennis de Barcelona. La presentació va comptar amb uns convidats sorpresa d’excepció: els pacients de l’Institut Guttmann que usen el tennis com a teràpia de rehabilitació gràcies a la tasca de la Fundació Tommy Robredo.

 

 

x