Dissabte es tanquen les inscripcions de la sisena Cursa de la Moixina, que tindrà lloc dimarts 1 de maig

El primer de maig és un dia esportiu a la capital garrotxina. Per sisè any tindrà lloc la Cursa de la Moixina organitzada per Linkinesis. Hi ha temps per inscriure’s fins aquest dissabte. La sortida de la cursa serà dimars a les 10 del matí i es pot fer corrent o caminant.

La Cursa de la Moixina enfilarà la sisena edició el dimarts 1 de maig. El tret de sortida de la cursa serà a les 10 del matí. El recorregut és de 10 quilometres amb un desnivell positiu acumulat de 300 metres. Les categories són, a nivell individual: femenina i masculina i també hi ha l’opció de fer-la en parelles.

Marià Clavell, organització Cursa de la Moixina: “Enguany la quinzena trobada de beudanencs darrere de l’església a l’espai de la pista, si el temps ens acompanya. Sinó la farem al local social. Aquest any també ens coincideix que ens hem afegit al programa Escena Garrotxa Txa Txan! i el mateix dia de la trobada tindrem l’actuació del grup Los Barlou”.

La Cursa de la Moixina també disposa d’un recorregut d’un quilometre per a benjamins i alevins amb sortida a 3/4 de 12 del migdia. Enguany, a través d’Itinerànnia i amb la col·laboració del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa,  es marcarà el recorregut per a qui vulgui recorre’l durant tot l’any. Les inscripcions a la sisena Cursa de la Moixina es tancaran dissabte 28 de maig.