Presenten el Planestiueja’t, el festival de música de Les Planes d’Hostoles i les comarques gironines d’interior

El festival Planestiueja’t torna aquest estiu a Les Planes d’Hostoles  i ho vol fer consolidant-se com el festival de música de les comarques gironines d’interior. Aquest estiu planteja set concerts en set espais diferents. No només és una aposta de cultura sinó també de solidaritat. Per això, un dels concerts, el de l’Andrea Motis, destinarà els beneficis a la Fundació Albert Bosch.

Artistes com el Pot petit, Sara Terraza, Manu Guix, Pep Sala, Pedro Guerra, Andrea Motis i Tomeu Penya passaran per la tercera edició del festival Planestiueja’t. Aposten per set concerts, en set espais diferents de Les Planes d’Hostoles durant els mesos d’estiu amb la voluntat d’arribar a tots els públics.
El festival va més enllà i aposta també per la vessant més solidaria. Els beneficis del concert d’Andrea Motis que actuarà el dissabte 18 d’agost a dos quarts d’onze al Restaurant La Curenya, aniran destinats en un dels projectes de la Fundació Albert Bosch.
Una proposta d’estiu de la Garrotxa que aposta per artistes de renom i que actuaran els dissabtes dels mesos de juliol i agost.