Mor Àngel Viñet, l’artista més bohemi i simpàtic que ha tingut la Garrotxa

La Garrotxa ha perdut un dels pintors més bohemis i particulars que ha tingut la comarca. Àngel Viñet, conegut també per passejar-se amunt i avall amb la seva bicicleta amb flors i espigues de blat, ha mort a l’edat de 88 anys.

És una imatge d’Àngel Viñet al programa ‘Com Olot enlloc’ d’Olot Televisió. El pintor ha mort aquet dilluns i va ser enterrat ahir. Encara avui es poden veure les seves pintures en molts racons de la comarca, també a fora. Viñet va fer estades a França, concretament a París, on va intentar comercialitzar la seva pintura. Tot i que no en va viure mai, les seves obres han generat sempre un gran impacte per la força dels seus colors. Àngel Viñet serà recordat com un home afable, amic de tothom i simpàtic, que saludava mentre passejava diàriament amb la seva bicicleta. Presumia de fer més de cent quilòmetres a la setmana.

 

x