El Sant Pere Màrtir es presenta davant l’afició i creu que ja podria tenir gespa artificial la propera temporada

Els 150 futbolistes que formen part del Joventut Sant Pere Màrtir s’han presentat davant la seva afició. Durant l’acte, es va informar sobre com estan les gestions per instal·lar gespa artificial al camp municipal del Pic del Bac: segons el club, l’Ajuntament d’Olot ja estudia com finançar les obres de cara a començar la propera temporada amb la nova superfície.

Onze equips diferents, des de l’Escoleta fins a Quarta Catalana, cobrint totes les categories amb 150 jugadors: és la base d’un club de barri, el Joventut Sant Pere Màrtir d’Olot, que es va presentar davant la seva afició i família en un acte modest, però necessari per mostrar la força d’una entitat que creix dia rere dia. La presentació s’ha fet a les acaballes d’una temporada per anunciar si es podria arrencar el proper curs amb l’esperada gespa artificial. El president de l’entitat, Josep Coromina, considera que són “mereixedors” d’aquest desig, i que esperaven poder presentar el canvi de gespa durant la presentació, però creuen que “durant el juny hi poden haver canvis en aquest sentit”.

El canvi a la gespa artificial comença a ser obligatori, segons la junta directiva, i es necessita disposar de les instal·lacions del Pic del Bac pel que representa pel barri i per l’aglomeració intensa que viuen els camps municipals del Morrot. A més, la propera temporada s’incorpora un nou equip femení a l’entitat, amb jugadores menors de 12 anys. Però la junta considera que l’estat actual del terreny del Pic del Bac dificulta l’activitat esportiva dels seus futbolistes. Coromina afirma: “Estem planificant la propera temporada com si tinguéssim gespa artificial, però no podem continuar com estem al Pic del Bac: tornem a operar un jugador de trencament de lligament creuat. S’ha de solucionar aquest risc, per seguretat i per vergonya.”

Tot i no disposar d’un anunci definitiu, la directiva afirma que l’Ajuntament d’Olot fa esforços per comptar com es podria desenvolupar el projecte del canvi a la gespa artificial. Segurament, seria de segona mà, que abaratiria els costos. El que sí demana el club és que es faci “una bona base de graves, anivellada, amb un nou rec d’aigua, i si a dalt es posa gespa reciclada o no què s’hi farà, però el que és bàsic és que la base sigui ferma i bona”.

Segons el club, aquests treballs podrien arrencar a finals de maig, i confien disposar d’un terreny municipal de gespa artificial reciclada al Pic del Bac per a la propera temporada 2018/2019.

 

 

 

 

 

x