150 alumnes de secundària de la Garrotxa participen divendres a l’espectacle Tots Dansen de dansa contemporània

Aquest divendres continua el moviment del festival Sismògraf amb una de les seves rèpliques, el Tots Dansen. Els alumnes de segon d’ESO de tres instituts de la Garrotxa participen en aquest projecte que introdueix la dansa contemporània a les aules.

Tots dansen, també els joves! Durant tot aquest trimestre, 150 nois i noies de secundària de l’Institut Bosc de la Coma i el Cor de Maria d’Olot i l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú han dedicat una hora a la setmana a assajar els diferents passos d’una coreografia creada per Inés Boza. Ho han fet en el marc del projecte Tots Dansen, guiats per una coreògrafa local i els seus professors d’educació física.

Olot és una de les nou ciutats catalanes que participa des de fa sis en aquesta activitat de la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors, pensada per apropar el llenguatge del moviment al públic jove. Divendres a les nou del vespre, a l’escenari del Teatre Principal d’Olot, es podrà veure el resultat del que per a molts és una primera experiència amb la dansa contemporània. Aquest any, com a novetat, els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Bosc de la Coma d’Olot faran de crítics de l’espectacle, després que els seus mestres de llengua participéssin en un taller de crítica de Recomana.cat.